GRATIS

Nyhetsbrev

Meld deg på kjærlighetsbrevet mitt for å få delinger om human design, gratismeditasjoner og inspirerende blogginnlegg om den nye tiden. Jeg sender ut e-post max et par ganger i måneden, og jeg lover å ikke dele e-postadressen din med noen andre.

E-bok om human design

Finn ditt human design helt gratis. Få en kort introduksjon i dette nydelige verktøyet gjennom min e-bok, helt fritt. Du mottar også noen korte, praktiske videoer og e-poster fordelt over flere uker, med lettforståelig delinger om hvordan du kan lære å leve designet ditt. 

Saktegående-utfordringen

Hele november 2024 holder jeg en gratis-challenge for å støtte deg og din familie i å senke farten og bli mer nærværende og saktegående. Tar dere spranget med meg ut av hamsterhjulet denne måneden, og fokuserer på en nærværende og harmonisk rytme? 𓆉 


Jeg deler om min reise i Hemalipodden


Sammen med datteren (9) bor Lone Haugland på en liten øy utenfor Tønsberg. Lone har kjent den stadige raskere farten på hamsterhjulet på kroppen. Da barnet begynte på skolen og Lone nærmest så lyset slukke i øynene hennes, tok hun datteren ut av skolen. 

– For meg gir det 100 prosent mening å ha ansvaret for opplæringen av datteren min selv. Læring foregår hele tiden, i de spontane øyeblikkene i hverdagen. Vi må ha tillit til barna og la dem ta hovedrollen i egne liv. Jeg ser på meg selv som en fasilitator og tilrettelegger, ikke som læreren til min datter, sier Lone.

Jeg legger meg hver kveld og føler meg rik

Kort meditasjon for sentrering

Når livet rister kan det hjelpe å gjøre denne kjappe meditasjonen.
Den kan brukes sittende, stående eller gående.
Her guider jeg deg i å komme i forbindelse med din egen gylne frekvens.
 
Videoen gis fritt på Sjelslivs YouTube-kanal

Enhetsmeditasjon

Denne guidede meditasjonen kan hjelpe deg med i å balansere kropp, sinn og ånd.
Utvid ditt indre lys til enhet og forenes med Kilden.
 
Videoen gis fritt på Sjelslivs YouTube-kanal

Meditasjon for barn og unge

Til barn og unge for å få kontakt med sin indre stillhet når livet stormer der ute.
Bruk ved leggetid for å tømme seg for alle inntrykk fra dagen.
Kan også bruke for voksne som er i kontakt med sitt indre barn.
Inspirert av dr. Jacqueline Hobbs @OracleGirl
 
Videoen gis fritt på Sjelslivs YouTube-kanal

En prat om nervesystemet


Grupper

Gruppe for deg som vil eksperimentere med å leve ditt human design. Spørsmål og svar fra medlemmene og Lone hos Sjelsliv.
Du er hjertelig velkommen inn i den private Facebook-gruppa mi.

Moder Jord gir oss mange naturlige gaver. I denne gruppa vil det være fokus på det som er naturlig - NATURLIV - som er alt det vi får fra jorda. Eteriske oljer, ren hudpleie, øko-mat i harmoni med naturens lover. Plantemagi-gruppa handler om det som jeg vil se mer av i verden. Du er hjertelig velkommen inn i den private Facebook-gruppa mi.


Følg meg på sosiale medierFinn ditt human design gratis

GM Affiliate Banner