GRATIS

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet mitt for å få informasjon om månedlige energisirkler, gruppehealing, gratismeditasjoner og inspirerende blogginnlegg om oppvåkning og den nye tiden.

Påmelding: http://eepurl.com/dJzm9U 

Jeg sender ut e-post et par ganger i måneden, og jeg lover å ikke dele e-postadressen din med noen andre.

Enhetsmeditasjon

Denne guidede meditasjonen hjelper deg med i å balansere kropp, sinn og ånd. Du utvider ditt indre lys til enhet og forenes med Kilden. Videoen er gratis og ligger på Sjelslivs YouTube-kanal.

Nettkurs: gi slipp og bli fri

Gratiskurs med 5 leksjoner om hvordan du kan kvitte deg med den gamle bagasjen du drar rundt på.
Les om kurset eller meld deg på her.

Sjelsliv på sosiale medier

Sjelevenner

Facebook-gruppen Sjelevenner er deg som deltar på mine månedlige energisirkler og gruppehealinger. Her kan dere utveksle og dele fritt om det som kommer opp for deg før, under og etter våre direktesendte online-samlinger. Sammen er vi mindre alene. Hjertelig velkommen!

Plantemagi - eteriske oljer

Facebook-gruppen Plantemagi - eteriske oljer er for deg som vil ha inspirasjon og veiledning i hvordan du kan hjelpe hele familien din ved trygg og riktig oljebruk. Oppskrifter på gode oljeblandinger til å ha i duftsprederen og tips til hvordan du kan få en renere livsstil og en mer naturlig hverdag ved hjelp av eteriske oljer.

Hjerterom for høysensitive

Facebook-gruppen Hjerterom for høysensitive er for høysensitive mennesker som søker dypere sjelskontakt. Her har vi fokus på spiritualitet, vårt høyere selv, 5D, stjernefrø, lysarbeidere, hjertets visdom, de indre dimensjoner - holisme, helheten og alt som Universet består av.