HD ressurser

Jeg anbefaler deg varmt å gi deg selv i gave minst en human design-bok.
Dette kan gjøre en stor forskjell i din HD-reise ♡

Og, ta inn denne informasjonen med visdom. Ikke la hodet ditt få avgjøre hvilke ressurser du skal lese, men la din autoritet få bestemme

F.eks
- Om du har sakral eller milt-autoritet lar du din intuisjon/ditt instinkt få avgjøre. Dette er noe du øyeblikkelig VET, og som du kan handle på med en gang
- Har du emosjonell autoritet bør du ikke være for impulsiv når det kommer til å kjøpe bøker. Det beste er om du kan sove på det. Og når det kommer til artikler, les kun de som kommer fra en respons i kroppen din i stedet for fra hodet/tankene
- Alle andre autoriteter: bare bruk det jeg allerede har lært deg om din autoritet for å bestemme deg for hva du vil dykke ned i. Vet du ikke så mye om det ennå? Føl inn i kroppen din og la dine indre instruksjoner få avgjøre

Jeg er en 6/2 manifesting generator med emosjonell autoritet og split definition

Min quantum mandala

Linker


Apper
 • My human design app
  Gratis, eller månedlig medlemsskap med grunnleggende info, daglige tips og lydspor for ditt design
 • Human design app
  Gratis, eller en betalt versjon for mer dybde. Denne bruker jeg daglig. Sjekk de daglige transitene og se hva som påvirker dine porter og kanaler, åpne og definerte sentere. Kan også brukes til å legge kart oppå hverandre for å se hvor energien flyter mellom deg og dine kjære (mot en liten betaling)


Bøker

 • Chetan Parkyn - Human design - discover the person you were meant to be
  Dette er antakeligvis den enkleste boka å starte med. Alle energitypene, sentere, porter, kanaler og profiler blir forklart på en enkel og lettforståelig måte. Men, om du behøver presisjon, dyptgående og detaljert informasjon kommer nok ikke denne boka til å tilfredsstille deg. Jeg har denne som e-bok selv, og den har vært fin for å komme i gang med det grunnleggende. Chetan Parkyn har gitt lesninger i over 35 år, og denne boka er bygget på hans utprøvde visdom.

 • Chetan Parky - The book of destinies
  Discover the life you were born to live. Den definitive guiden til ditt unike livstema. Her kan du lese om alle de ulike livstemaene / inkarnasjonskorsene.

 • Karen Curry Parker - Understanding Human Design. The New Science of Astrology: Discover Who You Really Are
  Denne boka var den perfekte oppgraderingen for meg etter å ha lest Chetan Parkyns bok, fordi den gikk mer i dybden. Karen er god på å forklare det store bildet, og hvordan kanaler og porter sammenfaller med menneskehetens utvikling. Hun gir mindre informasjon om profilene enn Chetan Parkyn. Så denne boka er for deg som ikke bare vil forstå profilen din,  men også mekanikken og systemet bakenfor.

 • Lynda Bunnell og Ra Uru Hu - Human Design: The Definitive Book of Human Design, The Science of Differentiation by Ra Uru Hu
  Dette er BOKA som jeg anbefaler til alle Human Design-nerder (som meg). Dette er den mest presise boka, og det er ingen overraskelse når den kommer rett fra kilden (Ra Uru Hu). Jeg ville ikke nødvendigvis anbefalt denne til å starte med, med mindre du føler en dragning mot å forstå HD på de dypeste nivåer. Det du finner inni er alle typene, profiler, sentere, alle inkarnasjonskors (livstemaer), all kombinasjoner av nummere og linjer (fra 1.1 til 64.6; som er noe du ikke vil finne i andre bøker) og enda mer.

 • Mary Ann Winniger - A Revolution of One. An Intimate Story of a Generator
  Av alle bøkene jeg har lest, så er det denne som har gjort størst inntrykk på meg. Den inspirerte meg til å begynne å leve mitt design, i stedet for å bare lese om det og følge kontoer på Instagram. Dette er dagboken til en modig kvinne som ønsket å radikalt teste sin human design strategi og autoritet. Hun avsluttet alt annet hun holdt på med i livet, og begynte å vente på å respondere på ting. Helt bokstavelig. Hun har vist meg at ved å gjøre "ingenting", så kommer de mest vidunderlige ting inn i livet ditt. Og... at det tar tid. Mary Ann er en 6/2 non-emotional Sacral Generator.

 • Evelyne  Levenson -  Becoming an Empowered Projector: Thrive with Wisdom and Guidance from Human Design
  Jeg har ikke lest denne selv enda, men kommer til å gjøre det for å støtte barnet mitt som er mental projektor. Den får gode tilbakemeldinger fra mine projektor-klienter. De sier at den var nyttig å lese fordi den kun fokuserte på projektor-auraen og ikke alle de andre energitypene. Spesielt fokuset på hvordan projektorer er her for å guide andre var viktig å lese om, har de fortalt.

Dyptgående Human design-lesning

Om du ønsker en fordypende human design-lesning med meg: https://calendly.com/sjelsliv/human-design

Hvis du er klar for å investere i en støttepakke - hvor jeg følger deg over en lengre tidsperiode og tar i bruk hele verktøykassa mi (og du kan sende meg tekstmelding når du vil mellom timene for ekstra oppfølging), se her: 
Støttepakke