Anmeldelser BQH

Her kan du lese anmeldelser fra klienter som har hatt en Frihetsreise (BQH - Beyond Quantum Healing) hos meg.
Timebestilling her.
 
Nederst på siden kan du også legge igjen din egen opplevelse fra din indre reise.

profile-pic

Jeg ønsket BQH for å få hjelp til å navigere livet etter store endringer jobbmessig som gjorde at jeg ikke visste veien videre og var urolig og nedstemt. Lone tok meg vel imot med en god samtale før vi startet, noe som ga meg trygge rammer for selve opplevelsen - og hun tar meg inn i en dyp rolig tilstand. Her har jeg to adskilte opplevelser, en der jeg observerer et annet sted, en annen tid og et der jeg er alene med en hjelper med et budskap. Jeg kjente at tankene mine var litt i veien til å begynne med, satte spørsmål til det som kom opp. Etterhvert ble det mer klart og tydelig for meg. Selv om jeg ikke fikk direkte svar på hva og hvor jeg skal videre har svarene i BQH gitt meg ro i situasjonen jeg er i og hjulpet meg i gang med rutiner for å ha det bra med meg selv. Takker for at Lone var der når jeg trengte

Kristin
profile-pic

Jeg fikk en sesjon med BQH av Lone i Tønsberg. Jeg hadde ingen erfaring med dette fra før. Under timen oppnådde jeg dyp avspenning og nesten søvn. Hun guidet meg til å finne ut av hvor jeg var og jo mer hun spurte jo mer ble jeg oppmerksom på ting jeg så rundt meg. Jeg fikk glimt fra flere liv/erfaringer og opplevde følelser av glede og tilfredshet. Etter sesjonen lurte jeg på om jeg kun hadde fantasert og at mine opplevelser var noe jeg hadde funnet på i eget hode. Uansett er mine tanker om det som skjedde gode og jeg finner takknemlighet og lærdom i det jeg så/ opplevde. Det frister å prøve dette igjen. Takk, Lone.

Marit
profile-pic

Det er nå snart tre uker siden jeg hadde BQH med Lone. Det var en lang sesjon, jeg fikk mange innsikter. Noen av de innsiktene har endret på det jeg tidligere tenkte om noen av mine relasjoner som jeg har opplevd som krevende. Å oppleve som i en film at en nære familierelasjoner var deltakende i scener som utspilte seg i andre dimensjoner, har gitt en dypere forståelse for krevende følelser og kroppsreaksjoner i relasjonen.

Tiden etterpå har vært preget av dyp søvn med mange oppklarende drømmer. Det føles som om flere relasjoner faller til ro på bakgrunn av det jeg jobber i drømme, fordi jeg får innsikt i at det som er vanskelig ligger i et annet nivå enn vår dagsbevissthet har kontakt med. Dette gir meg en ro og forståelse som jeg ikke har kjent før. Jeg har i denne tiden hatt dype, bevisstgjørende samtaler med nære familierelasjoner som tidligere neppe kunne funnet sted. Jeg er også ført til et nivå der jeg opplever at skjulte konflikter kommer til overflaten og ikke lar seg skjule lenger. Dette er krevende, men jeg forstår at det er nødvendig.

Jeg har fått dyp respekt for behandlingen og for den jobben Lone gjør på denne måten.

Jorun
profile-pic

Lone er grundig og trygg i sitt arbeid. Jeg lærte mye om meg selv og fikk verktøy som jeg kan bruke senere. Anbefaler alle å ta seg tid til å rydde opp i egen fortid og tankemønstre som ikke lenger tjener oss. Kan varmt anbefale Lone.

Jill Grevstad
profile-pic

Lone guidet meg dypt i en transe, jeg følte meg helt trygg og hadde ingen motforestillinger med å bli guidet. Jeg havnet langt tilbake, til jeg møtte min andre meg. Dette er vanskelig å forklare, men det er Sunni eller også meg, vi er nemmelig ettt. Hun er meg og jeg er henne i ulike liv. Hun har forsøkt å nå meg før gjennom drømme, men da ble jeg skremt av å se meg selv stå fremfor sengen som ei heks. Ja for det er det vi alltid har vært Sunni og jeg, bare det at jeg har vært redd for mine skjulte indre krefter. Den redselen og det som gjorde at jeg stengte for med nebb og klør gjorde at jeg ble syk.

Lone guidet meg til et liv langt langt vekk herfra, til Nepal eller Sibir hvor Sunni bodde i fjellene, alene i ei hule. Sunni fjernet noe som jeg var utrolig redd for. Jeg fikk ikke se hvem det var. Det jeg har oppdaget nå som jeg har vært helt alene hjemme ei ukes tid, i et hus i skogen i ødemarken. Ja jeg finnes ikke redd for mørket, eller for å være alene. Dro ikke ned persiennene engang. Føltes som om jeg var og er helt trygg. Vet det er bare å tenke på Sunni så får jeg hjelp.

Mye er skjedd siden jeg fikk behandling hos Lone. Virker som om noe negativt familiekarma er fjernet. Jeg oppdager at jeg gradvis er forandret. Jeg mer observerer før jeg handler. Jeg er mere trygg, føler at jeg kan og klarer det jeg vil. Vet jeg kan takle mine evner på en god måte. Vet jeg har skjulte krefter når det trenges.

Takk til Lone for en trygg guiding til akkurat dit jeg skulle der og da. Egentlig skulle jeg ha denne behandlingen i vår, men det ble nå ikke før etter at skolen var begynt. Antakelig var jeg ikke klar før. Tusen takk.

- Anne

Her er link til en youTube-video jeg har laget basert på reisen til denne klienten: https://youtu.be/K393JfbWvP4

Anne
Hvordan var din opplevelse med Beyond Quantum Healing og Lone som healer?