Hva er sunn spiritualitet?

I ei gruppe jeg er med i kom det opp et spørsmål om hva som er sunn spiritualitet for meg. Jeg gikk og følte inn det en stund, og har lyst til å dele svaret mitt med dere:

Jeg har holdt på aktivt innen spiritualitet siden millenniumskiftet. Tidligere var jeg som en svamp; absorberte alt jeg kom over. Gikk på masse kurs og workshops, tok utdannelser. Trodde andre satt med svarene som jeg søkte etter, at de visste mer enn meg.

Den gang for 20 år siden var jeg nok skikkelig høytsvevende og ujordet. Litt sånn opphøyd besserwisser, følte jeg var bedre enn andre – at min vei var sannhet bla-bla. En åndelig snobb!

Endringer

Jeg erkjenner at jeg bærer på mye gammelt new age-tankegods som jeg holder på med å avprogrammere. Plukker vekk ting jeg har identifisert meg med tidligere.

For eksempel har jeg gått fra å omtale meg selv som vegetarianer, et stjernefrø, at jeg er høysensitiv, empatisk, introvert osv. Til å bevege meg over i at jeg trenger ikke noen merkelapper lenger.

Jeg ER.

Ferdig snakka.

Dette er en pågående prosess. Dere som har vært med meg siden starten på min egen bedrift i 2016 vet at jeg har forandret meg mye. Det er så mye jeg trodde blindt på tidligere som ikke lenger gir gjenklang i meg.

Underveis har jeg lært meg å tenke sjøl, utviklet min intuisjon og skjelneevne – så jeg kjenner fort hva som er for meg, og hva jeg kan gi slipp på. Det er lettere å stå fredfullt i mitt eget senter mens alt virvler kaotisk omkring meg.

Utvikler min stemme

Så jeg ønsker ikke å repetere eller videreformidle ting som er fra andres tankemønster eller eldgamle tradisjoner. Følger derfor ikke så mange innenfor det spirituelle miljøet lenger, hverken i Norge eller utlandet.

Jeg fjerner meg mer og mer fra å lese på sosiale medier. Mye kjennes lavfrekvent ut, og føles stagnert. Her på Sjelsliv-siden min deler jeg kun når det føles godt og riktig å videreformidle.

Kjenner på det å ha et ansvar, siden jeg har mange som er tilknyttet mitt energifelt gjennom mine energisirkler. Fordi jeg møter klienter gjennom Sjelsliv har jeg blitt veldig opptatt av å gjøre min egen greie. Jeg vil ikke være noen åndelig guru som tilbes og at folk svelger det jeg sier rått!

Min intensjon

Alt det jeg tilbyr må være i tjeneste for helheten og den nye jorda. At jeg kan hjelpe andre i å styrke sin egen vekst er hovedfokus. Jeg gjør ikke den indre jobben for klientene mine, men støtter dem i å finne sin egen stemme og uttrykke den.

Vil holde min egen frekvens naturlig ren og høy. Det jeg deler er mitt, til det høyeste og beste for helheten. Alt jeg gir kommer fra min egen forbindelse fra Kraftkilden og er integrert gjennom kroppen min. Kun da er jeg komfortabel med å dele videre til andre, fordi jeg selv etterlever det jeg snakker om.

Jeg ønsker å møte mine medmennesker der de er, åpent, ekte og ærlig. Jeg snakker tydelig og direkte, men det kommer fra hjertet og jeg pakker ikke lenger ting inn for å bli likt. Har blitt mer ydmyk og rommende. Kjærlig og inkluderende.

Og jeg velger å være tilstede. Jeg løper ikke lenger fra meg selv, men møter skyggene og det som kommer opp.

Det er i alle fall intensjonen min, så får mine sjelevenner kjenne etter om dere gjenkjenner min intensjon i det jeg deler med dere.

Jeg vil gjerne lese i kommentarfeltet hva du opplever som sunn spiritualitet?

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below