Søvn i følge human design

Like viktig for kroppen vår som mat, vann og fysisk aktivitet er det å sove på korrekt måte. Søvn er et av de viktigste faktorene for et velfungerede liv. Men av og til tar vi søvnen vår for gitt: du legger deg seint, sover mindre enn du egentlig behøver, noen ganger i ubehagelige senger, eller på sofaen, og du ønsker ikke å bruke penger på madrass av høy kvalitet. Dette er ikke den rette tilnærmingen for god søvnhelse.

Mye avhenger av søvnkvaliteten vår:

𓆩𓆪 helsa di
𓆩𓆪 effektivitet
𓆩𓆪 rask respons
𓆩𓆪 evnen til å oppfatte ny informasjon
𓆩𓆪 utseendet (hudproblemer, poser under øynene)
og ikke minst,
𓆩𓆪 humøret ditt

Hvis vi ikke får nok søvn, er det nesten ingenting som kan glede oss. Hele dagen drømmer vi bare om hvordan vi kan komme oss i seng på kvelden og lukke øynene med glede ... Kjenner du denne tilstanden?

Utvilsomt er det generelle årsaker som påvirker søvnen vår negativt, for eksempel: støy, bekymringstanker, at du må fullføre noe (tidsfrist), alkohol, feil mat, solstormer, energier utenfra…

Har du noen gang lurt på hvorfor du noen ganger sover i 8 timer, men våkner "frynsete" og "ødelagt". Mens andre ganger føler du deg aktiv og munter etter bare 4 timers søvn?

Human Design-systemet ser på søvn som et eget studieområde.

Du blir muligens overrasket nå, men Human Design anbefaler på det sterkeste å sove alene, i eget rom, i din egen aura. Ja - du forsto meg riktig - borte fra din mann, kone, partner, barn.

Høres det litt sjokkerende ut?

Forestill deg reaksjonen til din kjære når du sier i fullt alvor: "Elskling, vi trenger å sove hver for oss!" Det høres kanskje ut som en straff for noe partneren har gjort galt eller at du har fått kalde følelser…

Men her får du forklaringen:

I drømmene foregår programmering, så det er viktig å sikre at denne prosessen er riktig. 

Når vi sovner, går vi inn i en ubevisst tilstand og blir utsatt for ekstern energi. Vi kan ikke kontrollere strømmen av nødvendig og unødvendig informasjon, og derfor absorberer vi det som er tilgjengelig i nærheten.

Personer med udefinerte sentre (sakral, rot, solar plexus, hjerte) under søvnen lider ekstra mye av innflytelsen fra andres aura.

Hvis for eksempel partneren din har et emosjonelt senter, men du ikke har det, vil drømmene hans bli sendt til deg. En generator som ikke får sove sender også sin angst til deg, spesielt hvis du er en reflektor.

Prøv å sove hver for dere, i det minste som et eksperiment, og sammenlign hvordan det føles etter noen uker.


I tillegg anbefaler Human Design ulike søvnmønstre for de ulike energitypene. 

Det er ikke vanskelig å huske: 

Reflektorer, projektorer, manifestorer - toner gradvis ut.
Mens generatorer og manifesterende generatorer - slår seg av.

Hvis generatoren ikke har brukt opp energien sin før leggetid vil hun ikke kunne sovne på lenge: hun vil kaste på seg, kikke på klokka, telle sauer, glane i taket, ty til sovepiller i desperasjon - men alt er forgjeves.

Følgende kan også skje med henne: hun sovner lett, men våkner midt på natten og får ikke sove igjen...

Dette er viktig å forstå: 

Generatoren har sitt eget søvnmønster, og hun trenger å legge seg bare når hun har brukt opp energien sin fullstendig: sliten, falt og slått av. Kroppen hennes regulerer selv hvor mye hun skal sove, og noen ganger er 4 timer nok for restitusjon.

Den manifesterende generatoren har en lignende situasjon, men på toppen av det, etter å ha tømt energien, kan hun sovne rett på jobben og hvile hodet på bordet. 

For resten av typene er alt noe enklere - du må legge deg FØR du blir trøtt. Hvis du egentlig ikke vil sove, men gradvis legge deg: les en lett bok, se på vakre bilder på Instagram eller last ned min rolige spilleliste for søvn her.

Har du lyst til å lære om ditt eget human design
med meg som lærer?


Lone

Human design-nerd og naturfluenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below