5 avgjørelser med sjelen i førersetet

Jeg har lagt merke til både i meg selv og mine klienter at det kjipeste stedet å være er å vite hva du har lyst til, men at du faktisk ikke gjør det.

Du veit at det du ønsker å gjøre er rett for deg, men så fortsetter du å please andre og glemmer deg selv…

Du veit at du har lyst til å vise mer av deg selv, men hindrer dine kreative eller geniale sider i å få komme ut.

Du vil være tøff og modig, men du lar frykten få ta overhånd.

Og det mest smertefulle av alt;

Du vil gjerne ha tillit

og overgi deg til sjelens kall,

men du fortsetter å gå

i de samme gamle sporene.

Hvis dette er deg som en…

Generator eller Manifesterende Generator så føler du deg antakeligvis frustrert over deg selv, og/eller er sint fordi du ikke klarer å ta spranget.

Projektor så føler du deg kanskje bitter og forvirret over hvordan du fint kan hjelpe andre med å gjøre disse forandringene, men så klarer du ikke å ta grep selv.

Manifestor så ser jeg for meg at det er sinne involvert, fordi du står i veien for deg selv og hindrer din egen påvirkningskraft.

Reflektor så føler du deg nok skuffet over deg selv og hvordan dette reflekteres i omgivelsene dine.

Jeg, som mani-gen, har strevd med  å sitte fast i mine egne greier og virre rundt uten å klare å endre på ting så lenge jeg kan huske. Jeg er veldig god på å inspirere og sette i gang andre mennesker – hundrevis av folk har jeg hjulpet med å se hvor de er på vei i livet gjennom Sjelsliv.

Men når det kommer til meg selv har jeg blitt nummen av alle valgmulighetene at jeg har valgt å forbli passiv altfor lenge. Latt ting skure og gå.

Helt til Universet har presset fram endringer, og da som regel på ganske kjipe og smertefulle måter (i form av en husbrann, opprivende parforhold, noen måneder på krisesenteret, uendelig mange flyttinger og elendige jobbforhold).

På min reise og i mitt human design-eksperiment har jeg oppdaget at det finnes noen enkle steg som kan brukes for å bevege seg fra å vite til å handle:

#1. Legg merke til hvor du opplever ditt not-self tema (den du ikke er; når du handler i mot  ditt design)

Gen og Mani Gen sitt not-self tema er frustrasjon

Projektorens not-self tema er bitterhet

Manifestorens not-self tema er sinne

Reflektorens not-self tema er skuffelse

Og dette er klare og tydelige tegn på at sjelen din bønner og ber deg om å komme deg ut av veien, ut av hodet, og velge å komme på linje med din  livshensikt.

Tegnene viser deg at valgene dine så langt ikke matcher det høyeste potensialet som bor inne i deg.


FØL disse følelsene i kroppen din. BEHANDLE dem gjennom nærvær. HA TILLIT til at de har dyp visdom som vil vise deg HVORDAN du kan ta spranget.

#2. Bestem deg for å ta beslutninger som er på linje med sjelen din SELV OM du er redd

Det finnes en ganske vanlig feiloppfatning om at når du lever i henhold til ditt høyere selv så vil du ikke oppleve frykt lenger. Dette kunne ikke være lenger unna sannheten.


Sagt fra en med udefinert milt-senter så vet jeg at det å leve et liv i henhold til sin livshensikt kan være noe av det skumleste som finnes.

Vi er alle påvirket til å please andre mennesker, for ikke å bli utstøtt fra flokken. Å være logiske, og «sørge for” at ting går rette veien. Derfor føles det så ekstremt ukomfortabelt å trå utenfor den illusjonen av trygghet vi har spunnet omkring oss.

Men det  folk flest ikke vet eller forstår er at frykt er “bare” et signal om å tune inn på intuisjonen din og vurdere hva som egentlig er risikoen.


Og dette er sant uansett om milten din er definert, udefinert eller åpen.

Så det betyr ikke at du alltid bør pløye gjennom frykten.

Det betyr faktisk det motsatte, fordi noen ganger, om du tuner dypt nok inn, så oppdager du at det finnes livsfarlige ting der ute som det virkelig ikke er verdt å risikere liv og lemmer for.

Men, for det meste, så er frykt er respons som avgjøres i nervesystemet.

Som påvirkes av alt som er nytt og ukjent (og dermed s-k-u-m-m-e-l-t). Og som det tar både tillit, mot og selvtillit å vandre gjennom.

Og det er ved denne typen frykt det kan være lurt å lytte til din indre visdom. Du anerkjenner at det finnes frykt, men du går videre allikevel.

#3. Lær om og eksperimenter med din human design autoritet

Din autoritet i ditt human design er sjelens stemme, og den snakker gjennom kroppen din.


Sakral autoritet
 snakker gjennom de gutturale lydene, som mm-mm (ja) og nah-ah (nei). Lydene kan variere fra person til person, og avhenger av hvilke kanaler du har aktivert i sakralsenter

Emosjonell autoritet snakker gjennom øyeblikkets klarhet etter å ha ventet og vært gjennom den emosjonelle bølgen (som igjen avhenger av hvilke kanaler du har i ditt solar plexus senter)

Milt-autoritet snakker gjennom kroppens instinktive ja eller nei. Vet kun i øyeblikket hva som er sant, ingen planlegging fram i tid (det er det hodet tror er sin jobb)

Ego-autoritet snakker gjennom ønskene fra “det høyeste hjertet”

Selv-projisert autoritet snakker gjennom stemmens toneleie

Mental autoritet snakker gjennom omgivelsene og hvordan den spretter tilbake fra de man snakker med og lander i ørene dine (soundboarding)

Måne-autoritet snakker gjennom månens syklus og hvilken energetisk syklus du har gjennom hver dag.

Alt du trenger å vite om din autoritet vil jeg gå nærmere inn på i en grunnleggende human design-lesning.

#4. FORVENT at alle dine dramatiske sider kommer opp, og vend så tilbake til punkt #2 på lista 👆


I det øyeblikket som du begynner å legge merke til hva din indre autoritet forteller deg og hvordan det står i motsetning til hva hodet ditt sier, så begynner din indre drama queen/konge å slå seg vrang og lage et skikkelig lurveleven.


Ingenting har gått feil.

Akkurat nå er hjernen og nervesystemet ditt påvirket og dermed vant til å bruke logikk, people pleasing og søker desperat etter sikkerhet for å ta gode beslutninger.


Og å tro at hjernen din på magisk vis har blitt annerledes enn hvordan den er oppdratt er det som virkelig skaper problemer.


Å tro at du gjør noe feil fordi det ikke føles som enhjørninger som flakser gjennom blomsterenger kan være oppskriften på MER frustrasjon, bitterhet, sinne og skuffelse 🦄


Mens når du forventer at møkka kommer opp, da er du i førersetet. Du tar krafta di tilbake. Du viker ikke unna. Møter det.

For sannheten er at hjernen din er som plastikk. Du kan koble om det mønsteret som gjør at du freaker ut når du tar nye valg. Selv de aller minste kan omprogrammeres.


Som jeg pleier å si til mine human design-klienter, så har du ikke lyst til å blåse sikringsboksen i nervesystemet ditt. Det du er ute etter er å balansere akkurat på kanten til hva du tåler… 👇

#5. Balansekunster på kanten

Når alt kommer til alt, så vil ikke det at dine skyggesider kommer opp ikke utgjøre noe problem så lenge du du stoler på deg selv, at du har den nødvendige selvtilliten til å gå videre og hvis du våger å balansere på kanten 🤸‍♀️

Og selv om du ikke bare kan spole fram til den delen der alt du gjør er i henhold til sjelen, så kan du utvide kapasiteten din til å VÆRE DEN PERSONEN som tar gode beslutninger.

Dette gjør du gjennom å være klar over hvordan avlæring/omprogrammering – deconditioning – fungerer.

Jeg vil gå gjennom dette i mine kommende fordypende studiesirkel om de 9 energisenterne i vår. Eller om du velger å investere i en HD-støttepakke hvor du og jeg samarbeider over en lenger tidsperiode.


Men i grove trekk betyr det følgende:

#1. Vær bevisst, selv når du gjør små endringer

#2. Ta en pause i stedet for å handle ut i fra gamle mønstre

#3. Behandle følelsene som kommer opp så du ikke tråkker rundt i de gamle mønstrene

#4. Finn ut av hva  følelsene forteller deg om din vei fremover

#5. Finn ut av hva som er den “ekte blokkeringen” (aka skyggen som forhindrer bevegelse framover)

#6. Rens ut disse “blokkeringene” ved å omfavne skyggen

#7. Identifiser andre steder hvor skyggen kan hindre deg, og ta tilbake ENERGIEN i skyggen så du kan bruke den til din fordel om/når den trengs

#8. Velg å handle med intensjon og bevisst hensikt med den energien du har gjenvunnet

#9. Feire og TA I MOT fruktene fra din indre revolusjon

#10. Rens ut, og gjør det hele på nytt igjen mens du setter deg større og større mål og intensjoner

Desto oftere du legger merke til at du er i not self, bestemmer deg for å leve et liv som er i samklang med din høyeste livshensikt (ditt inkarnasjonskors), jobber med din HD-autoritet, omfavner møkka som kommer opp – desto mer vil du komme på linje med ditt høyeste potensiale.

Det forandrer alt. Regnestykket vil alltid gå opp.  Det funker hver gang.

Dette klarer du 🙌

Hvis du behøver hjelp er jeg her for deg. Du trenger ikke å finne ut av alt dette på egenhånd. Jeg kan gå sammen med deg. Om du velger å investere i en HD-støttepakke samarbeider du og jeg over en lenger tidsperiode.

Lone

Human design-nerd og naturfluenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below