Når kvernehjernen går

Det er ikke alltid jeg føler meg like inspirert når jeg skal skrive.
Sånn som i dag.

Samtidig så vil jeg sende ut kjærlighetsbrevene jevnlig, helst et par ganger i måneden, så dere får se hva som rører seg hos meg.

Jeg har flest kollektive kanaler i min krets, som vil si at jeg er her for å dele min prosess til det beste for helheten. I tillegg har jeg jo denne 6'er-profilen som er en rollemodell, så det presser seg helt naturlig fram.

Men "Kvernehjernen" spinner i vei og gjør at jeg tenker på helt unyttige ting her jeg sitter foran Mac'en 

Det er faktisk ganske spennende å sitte og observere meg selv når jeg havner i en i not-self-samtale med tankesinnet. Not self  i human design kan forklares litt på samme måte som gruppepress, om du har opplevd det.

Du lever i not self når du opererer utafor din naturlige personlighet. Er ikke deg sjøl. Du sier eller handler på noe bare fordi "alle andre" gjør det.

Fordi det er forventa. Kanskje er det et generasjonsmønster. Eller fordi du er programmert av samfunnet, skole, foreldre, venner, sjefen til å gjøre noe eller være på en bestemt måte.

Slik er det fort gjort å miste energien, bli utbrent, gå på akkord med seg selv, miste krafta, glemme seg sjøl...

Og den ubehjelpelige tilstanden vil jeg jo ikke leve i resten av livet! Noe må skje. Noe må gjøres. Sett i gang!

Egentlig hadde jeg planlagt å publisere et tilbud i mailen i dag. Om den fordypende studiesirkelen om de ni energisentrene.

Men nei.
Er ikke inspirert.
Jeg føler'n ikke nå.
Ingen sakral respons.
Føttene mine tar meg ikke dit.Så jeg blir enig med meg selv om å bare la dere, kjære sjelevenner, få følge med på min usensurerte prosess og alt som foregår i hodet mitt her i dag.

Jeg skal eksternalisere.

Her er Lones tenkerier i dag:

𓆙

"Hvordan kan jeg fokusere meg selv i en retning?"
Hodet spinner og går i alle mulige retninger merker jeg.
Behøver jeg å gå en bestemt vei?

(neste tanke sier)

"Åh, Alle Andre er så inspirerende... Har alt på stell. Særlig på sosiale medier!"

(tankene tar meg videre til)

"Huff, jeg deler ikke ofte nok. Er ikke konsistent nok. Går i alle retninger"

(tankene tar meg videre til)

"Jeg føler meg ikke inspirerende, sammenlignet med andre kontoer"

(den tanken fører meg rett til)

"Hvordan skal jeg bli inspirerende nokMå jeg alltid være inspirerende? Hvem sier når nok er nok? Hvem har i så fall påstått det; er det min gamle markedsføringsskole som har innprentet meg med at man må gi verdi til leserne sine?"

(alle de tankene tar meg videre til)

"Hvem er MAN, og hvorfor skal man/noen andres stemme fortelle meg hvordan jeg skal skrive mitt eget nyhetsbrev?"

(tenke)

"Hvordan kan jeg fikse meg selv så jeg blir bra nok?"

Hmmm... tenke-tenke 

Du skjønner kanskje hvor jeg vil...

Og det gjør meg godt å skrive ned alle unyttige spørsmål, assosiasjoner og tankerekker som surrer i mitt åpne hodesenter. 

For en liten stund er det tomt der oppe (det går ikke mange minuttene før hodet får noe nytt å tenke på).

𓆉

Jeg tar meg en pustepause, beveger litt på kroppen, strekker på ryggen og rekker armene i været. Alt jeg trenger er 5 saktegående minutter tilbragt i stillhet.

*gjesp*

Mine gjesper er transmutering.
Transformasjon.
Endring.
Frigjørelse.

Det er godt å gi slipp.
Gå sakte.

𓆉

(her tar tankene meg videre til)

Her er litt mer som har rørt på seg siden bursdagen min i starten av måneden.

↓ Jeg kommer ned fra taket neste sommer. Her har jeg levd litt tilbaketrukket de siste 20 årene for å heale og integrere alt jeg opplevde de første 30 årene av livet mitt.

(jeg prøver å strukturere meg, men tankene tar meg videre til)

Siden jeg sendte ut mitt forrige e-post har jeg vært gjennom min solar return og jeg fylte 48 år - hipp hurra 

☉ Solar return betyr kort forklart at sola står i samme posisjon på fødselskartet mitt) og ga meg masse energi. Jeg følte meg inspirert. Det boblet kreativt, jeg satt og laget innhold til studiesirkelen om energisentere.

(så tar tankene meg videre til)

 Våren har varmet meg og tinet kroppen de siste ukene. Masse frø spiret på badet, jeg har planer om å sette ut potet og løk i plantekassene, optimismen stiger og livet leker

*weeee*

(her tar tankene meg videre til)

༄ Men bare uka etter hadde vi en solformørkelse i Mexico og USA. Det gjorde noe med meg, omtrent som en gjenfødelse. Kombinert med Merkur retrograd (fra 2/4 til 25/4), som gjorde at jeg følte at ting stoppet helt opp.

 Jeg måtte rydde opp i en vennskapsrelasjon, sette noen grenser. Teknologien var, og er, plundrete (nettsida mi gikk ned, apper slutta å fungere og internett gikk sakte).

(de litt triste, vemodige og frustrerte tankene tar meg videre til)

 Vi har port 3 over oss i transit; Difficulty at the beginning (gate of ordering):

The fundamental challenge of initiation is to transcend confusion and establish order. Individual expression that through example mutates others.

Jeg har denne porten aktivert i mitt design fra før av, i min personlige Jupiter. Denne planeten representerer overflod, varme, generøsitet og visdom. Handler om den indre loven til et menneske som han/hun må etterfølge for å oppnå sitt høyeste potensiale. Jeg opplever Jupiter som en karmisk planet.

(nå var jeg flink og fokusert, men tankene tar meg videre til)

Det er mye som tyder på at å vente litt til er lurt.

(Men alle mine udefinerte sentere roper høyt)

𝓞 Mitt helt åpne hodesenteret mitt forteller meg at "nå må du forte deg å få ut påmeldinga til studiegruppa om energisentere før det blir for seint". Mentalt press. Hodesenteret som stresser meg inn i tankekjør.

დ Mens mitt udefinerte hjerte/ego/viljessenter sier at jeg ikke er profesjonell som kommer ut med dette nå. Kanskje rekker jeg ikke å promotere det nok før vi starter i mai. Føler meg ikke god nok. Hjertesenteret vil føle seg verdifull.

ও Som eier av egen bedrift og generator-type kjenner jeg på det å ha noe å henge fingrene i. Ha en retning. Det er alltid godt å vite at det er noe som skal skje. Mitt helt åpne G-senteret (identitetssenteret) føler seg retningsløs og uelsket hvis ikke jeg har noe på gang.

❀ Jeg kjenner på bittelitt angst og indre uro fordi jeg ikke vet hva fremtiden vil bringe, hva jeg skal gjøre de neste månedene. Kanskje kjøre et kurs jeg har holdt før, fordi det kjennes trygt? Holder fast på ting som ikke lenger er riktig for meg. Det er den udefinerte milten som kjenner på frykt for å være for seint ute og/eller ikke tør å hoppe ut i det ukjente.

☆ Samtidig vet jeg av erfaring at jeg absolutt ikke bør forplikte meg til noe som helst nå (udefinert hjerte)! Spesielt fordi Merkur går retrograd, og det kan påvirke avtaler, kontrakter og teknologi. Kanskje kan jeg ikke holde på en avtale som går over flere måneder? 

(her setter jeg en stopp for tankene for denne gang)
Fordi jeg har jobbet i årevis med å omlære (decondition) mine fire udefinerte energisentre så vet jeg at det er "skyggesidene" mine som snakker over her.

Så ja, kort oppsummert... Vente litt til, eller?

Akkurat slike ting vi skal jobbe med å dykke ned i de ulike portene og omlære vårt not-self i studiesirkelen som starter opp i mai. Da vil vi se på alle portene i hvert senter. Hva det betyr at trekantene og firkantene er farget inn eller hvite. Hvordan vil kan gjennomskue not-self og avsløre hva hodet egentlig prøver på. At din strategi og autoritet har mye å si her.

ꆛ For i human design er det kroppen som skal lede an

Bilen er kroppen.
Sjelen er sjåføren.
Tankesinnet er bare ment å være en passasjer i baksetet.

Egentlig er det helt perfekt det som kommer opp i meg selv i dag. Det betyr at jeg kan vise litt om hvordan den gruppa vil foregå og hvordan vi kan forstå våre egne skyggesider, slik at vi kan bruke human design som et verktøy i stedet for et mentalt gjøremål.

Timing er alt i mitt design! I stedet for at påmeldingen er klargjort så kan du heller sette deg på venteliste om du vil få invitasjon når jeg får en sakral respons og min emosjonelle autoritet sier ja til å fullføre det.

Så jeg informerer herved om at det kommer når det er klart. Plutselig bobler det fram, og det manifesteres.


Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below