Veien blir til mens jeg går

Tidligere i livet trodde jeg at det var noe seriøst galt med meg, fordi jeg ofte bytta jobb, heiv meg på en ny utdannelse, skifta vennegjeng, flytta.

Eller plutselig kunne jeg foreta en helomvending og finne en splitter ny livsretning eller hobby. Du skulle ha sett CV’en min! Og alle hårfargene jeg har hatt opp igjennom årene 🙃

I ungdomstida blei jeg påvirka av alle andre… oppførte meg ulikt, avhengig av hvem jeg hang med. Kunne forstå og være enig med alle sider i en diskusjon. En medgangs-supporter, uten egne meninger – inntil jeg dro hjem til meg selv, i min egen aura.

Først da kunne jeg føle inn hva jeg egentlig mente og sto for. I min energi, uten å bli påvirket.

Jeg elsket alt av astrologi (Vær med Skorpion asc), numerologi (3-er), enneagram (alle typene 😉 ) og personlighetstester (INFP) som kunne peke meg i retning mot en fraksjon av hvem jeg er – for jeg hadde virkelig ikke peiling!

Og jeg ante ikke hvor jeg var på vei; det forandret seg fra dag til dag, avhengig av hvem jeg var sammen med. Jeg følte meg som en dårlig kopi til tider, og selvkjærligheten var upålitelig…

Identitet og merkelapper

Så når noen kom med spørsmålet «Hva mener du om xyz? Hvem er du? Hva vil du bli når du blir stor?» blei jeg først helt svett og begynte å koble inn hodet for å finne noen smarte svar på det!

Deretter vendte jeg meg til noen av merkelappene under for å forsøke å identifisere meg:

Datter, søster, mamma

Tilknytta, bæremamma

Naturverner, katteelsker

Barnebokforfatter, healer, veileder

Vegetarianer, spirituell, stjernefrø

Oljedame, bossbabe, gründer

Kvinne


Men de merkelappene sier jo så lite om hvem jeg ER.
Hva jeg bærer med meg
Mitt unike bidrag
Evighetsgnisten
Min essens


Gjennom human design ble jeg klar over at jeg har et åpent identitetssenter. Og at det da er helt normalt å ikke vite hvem jeg er eller hva jeg vil. At følelsen av JEG kan endre seg like fort som været.

Ta en titt på illustrasjonen under:

G-senteret er den skråstilte firkanten i midten av bodygraphen.

Den kalles også identitetssenteret, eller selvet. Stedet der individuell energi smelter sammen med livsflyten – som en navlestreng til Universet. Den trekker magnetisk energi til seg og binder personligheten og den evige delen av deg sammen. Har med lever og sirkulasjonssystemet å gjøre.

Hos meg er g-senteret helt hvitt. Ingen porter eller kanaler går inn til energisenteret i mitt design.

Kortversjonen

Porter (på engelsk gates) er de små tallene i hver trekantede eller firkantede “boks” (energisenter). Det finnes 64 porter, som er basert på arketypene i den eldgamle kinesiske visdomsboka I Ching – Forandringenes bok. Der kalles portene for hexagrammer. De 64 portene har sin unike betydning, og påvirkes av planetenes bane på himmelen. Sammenfaller også med de 64 kodoner i menneskenes DNA.

Spennende hvordan alt henger sammen, eller hva?

Kanaler (på engelsk channels) er de strekene som går mellom de 9 energisenterne (på engelsk centres). De kan enten være farget inn eller hvite, avhengige om de er aktivert i ditt design. Det er 36 kanaler i bodygraphen. Her kommer din unikhet inn i bildet.

En invitasjon til deg nå:

Finn fram ditt eget kart (bodygraphen) og se etter g-senteret:

– Er det hvitt (som på illustrasjonen av min bodygraph) er senteret åpent
– Er senteret hvitt, men har et eller flere tall farget inn i sirkel kalles det udefinert. Hvilke porter er farget inn? Noter ned tallene for deg selv.

– Er det farget helt inn, er det definert. Noter hvilke porter som er farget inn.

Her kommer den korte forklaringen på hva g-senteret representerer 👇

Åpent g-senter

Med åpent g-senter vil det si at du er som en kameleon. Den du er forandrer seg i takt med øyeblikket, omgivelsene og hvem du omgås.

Stikkord: lettpåvirkelig, rotløs, tilpasningsdyktig, lengter etter kjærlighet

Du kan prøve ulike identiteter – litt sånn som når du tar på deg plagg i et prøverom og kikker deg i speilet fra alle vinkler, for å se om du liker det du har på deg; om det føles som deg.

Fordi jeg har rommetmitt åpne G ved å følge strategi og autoritet har jeg akseptert at jeg får lov til å ha en flytende og foranderlig identitet.

Samtidig har jeg blitt god på å leve meg inn i andres liv. Jeg ser klart og tydelig hvor folk er på vei og hva som passer dem – noe som gjør meg til en klok veileder og underviser.

Som emosjonell manifesterende generator med åpent g-senter er det gjennomgående spørsmålet i livet mitt «hvem er jeg akkurat nå, og hva/hvem vil jeg respondere på?»


Det å gir meg aksept for å forandre retning, gjøre nye ting og åpne opp for alle idéer og spennende inspirasjon. Jeg lener meg inn i at veien blir til mens jeg går, og det kan aldri bli feil.

Slik kan jeg være meg selv; nysgjerrig, unik og enestående, med flytende identitet – fri, og helt uten merkelapper.


Og de med definert g-senter?


Er G-senteret definert (farget inn) i ditt design har du en mer stabil identitet. 57% av verdensbefolkningen har dette senteret definert. Du har da en mer fast, tydelig og konkret opplevelse av hvem du er og hvor du er på vei i livet.

Du kan både gi og motta kjærlighet med letthet, både seksuell og universell, og er ofte lykkeligere enn de som har åpenhet i dette senteret (som da utgjør litt mindre enn halvparten av menneskeheten).

Stikkord: trygg, selvbevisst, stødig i deg selv, selvkjærlighet

Not-self

Ved å kjenne til hvilke av de 8 portene i G-senteret som er åpent eller definert i ditt design vil du enda bedre forstå hva som gir deg retning i livet og hvor du fortsatt er på leting.

Men det er greit å være oppmerksom på disse tingene, kanskje spesielt for de som er udefinerte eller åpne, da de gjerne har kjent på rotløshet og misforståelse i livet. De vil gjerne søke etter anerkjennelse, retning og kjærlighet fra andre som har et definert G.

Man lever da ut i fra sitt ikke-selv (engelsk not-self), og det er her avlæring og omprogrammering kommer inn i bildet for å justere seg tilbake til den rene kjærlighetsflyten.

Åpenhet eller definisjon

Ingenting er rett eller galt i følge human design-verktøyet. Det er ikke ett design som er bedre enn de andres. Ingenting som må fikses heller *phew*

Bevissthet og selvforståelse er nøkkelen.

Å kjenne til ditt design og hvordan du energetisk er skrudd sammen kan være svært healende og frigjørende. Du trenger ikke å prøve så hardt lenger!

꧁꧂

Jeg gir grunnleggende HD-lesninger, hvor vi går inn på din energitype, strategi og autoritet. I en fordypende lesning ser vi på dine aktive kanaler, porter, din profil, bosted og PHS. Jeg tilbyr også analyse av barn samt pakkeløsninger for deg som trenger ekstra støtte i HD-prosessen din.

Lone

Human design-nerd og naturfluenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below