Tips for å jobbe med energiene som herjer - Sjelsliv

Tips for å jobbe med energiene som herjer

Puh, det er virkelig heftige energier om dagen! Mye kollektivt som kommer opp for å renses, intense astrologiske påvirkninger (fullmåne på gang), solstormer...

Som høysensitiv er man gjerne som en svamp for alt dette - i tillegg til at man helt sikkert har sine egne "greier" å styre med - så det er viktig å bruke ulike teknikker for å gi slipp.

Jording er alfa og omega, men det er fint å kunne noen andre metoder også. Her er noen av mine foretrukne teknikker for å håndtere noen av de energiene som er overalt:

1) Se for deg en gylden BOBLE som ivaretar energien din, men ikke utelukker omgang med andre mennesker. Ofte vil man bare isolere seg (jeg har også hatt behov for å beskytte meg og trekke meg vekk fra alt og alle), men man blir jo til syvende og sist bare ensom av det. Mister kontakten med omverden og de man ønsker å hjelpe. Vi ønsker jo å delta i og være en del av samfunnet!

2) Bestem deg for å være en KANAL. En som transformerer det som er. Se for deg at du står i en søyle av lys, forbundet med Moder Jord nede og Universet oppe. Her kan du si din intensjon om å være en kanal for det andre måtte trenge av energi, men at de ikke tar av din egen energi.

3) Salvie-røkelse renser og frigjør. Jeg brenner hvit SALVIE (sage) minst en gang i uka her hjemme, i alle rom. Virkelig røyklegger hele leiligheten, og ser for meg at alt av uønskede energier blir innhyllet av røyk. Til slutt åpner jeg vinduet og slipper ut alt sammen. Sender det opp og ut i Universet for å bli tatt hånd om der.

4) Ta jevnlige PUSTEPAUSER gjennom dagen. Bruk påminnelser eller egne app´er for å huske det.

5) SOV når du trenger det, ikke lås deg fast i at du må ha f.eks 8 timer søvn. Kanskje passer det deg bedre å sove 9 timer om natta? Eller 4-6 timer om natta, og flere småblunder fordelt utover dagen?

6) TILGI deg selv for at du ikke klarer alt, hele tiden - du er god nok! Vi gjør alle det beste vi kan, til enhver tid. Og du trenger ikke gjøre alt alene. Be om hjelp når det presser på som verst!

7) Og selvsagt BRUK naturen, la trær og planter absorbere det som er vanskelig å stå i. De kan takle det, med sitt dype rotsystem som går langt inn i Moder Jord.

Den metoden som funker bra i dag behøver kanskje en annen tilnærming i morgen. Litt av det ene og litt av det andre. Det handler om å finne en BALANSE, som med alt annet.

Og husk å gi deg selv MASSE egenkjærlighet

Gratis videokurs for å gi slipp

Er det ikke snart på tide å bli ferdig med det gamle du drar med deg?
Høysensitive trenger å fokusere på nåtiden for å ivareta energien sin. Kurset lærer deg å gi slipp med de fire elementene. Og to visualiseringer med dører for å skape en endring til det bedre. Meld deg på for å få tilgang til kurset <3

Jeg lover å ikke dele e-postadressen din med noen

Lone

Healing, livsveiledning, meditasjon og selvutfoldelse gjennom sjelskontakt.

Click Here to Leave a Comment Below