Tips for å jobbe med energiene som herjer

Puh, det er virkelig heftige energier om dagen! Mye kollektivt som kommer opp for å renses, intense astrologiske påvirkninger (fullmåne på gang), solstormer...

Som høysensitiv er man gjerne som en svamp for alt dette - i tillegg til at man helt sikkert har sine egne "greier" å styre med - så det er viktig å bruke ulike teknikker for å gi slipp.

Jording er alfa og omega, men det er fint å kunne noen andre metoder også. Her er noen av mine foretrukne teknikker for å håndtere noen av de energiene som er overalt:

1) Se for deg en gylden BOBLE som ivaretar energien din, men ikke utelukker omgang med andre mennesker. Ofte vil man bare isolere seg (jeg har også hatt behov for å beskytte meg og trekke meg vekk fra alt og alle), men man blir jo til syvende og sist bare ensom av det. Mister kontakten med omverden og de man ønsker å hjelpe. Vi ønsker jo å delta i og være en del av samfunnet!

2) Bestem deg for å være en KANAL. En som transformerer det som er. Se for deg at du står i en søyle av lys, forbundet med Moder Jord nede og Universet oppe. Her kan du si din intensjon om å være en kanal for det andre måtte trenge av energi, men at de ikke tar av din egen energi.

3) Salvie-røkelse renser og frigjør. Jeg brenner hvit SALVIE (sage) eller Palo santo minst en gang i uka her hjemme, i alle rom. Virkelig røyklegger hele leiligheten, og ser for meg at alt av uønskede energier blir innhyllet av røyk. Til slutt åpner jeg vinduet og slipper ut alt sammen. Sender det opp og ut i Universet for å bli tatt hånd om der.

4) Bruk eteriske OLJER til å balansere deg. Jeg er fan av frankincense, lavendel og vetiver for å jorde og balansere. Har en egen soveolje-blanding for å roe ned på slutten av dagen. Både jeg og fireåringen er "avhengige" av oljer, jeg har de med overalt! Spør meg om oljer hvis du vil vite mer 🙂

5) Ta jevnlige PUSTEPAUSER gjennom dagen. Bruk påminnelser eller egne app´er for å huske det. Kan anbefale Calm, jeg er livstidsmedlem fordi de har så mye forskjellig der. Pust på do, pust i bilen, pust i butikkøen, pust når du sitter på do - det er mange muligheter. Pust NÅ!

6) SOV når du trenger det, ikke lås deg fast i at du må ha f.eks 8 timer søvn. Kanskje passer det deg bedre å sove 9 timer om natta? Eller 4-6 timer om natta, og flere småblunder fordelt utover dagen?

7) TILGI deg selv for at du ikke klarer alt, hele tiden - du er god nok! Vi gjør alle det beste vi kan, til enhver tid. Og du trenger ikke gjøre alt alene. Be om hjelp fra andre når det presser på som verst!

8) Lær deg å si NEI. Du kan ikke redde verden på egenhånd, og det finnes andre mennesker som mer enn gjerne vil trå til for å hjelpe. De som er ekstroverte og ikke så sensitive har ofte gode kvaliteter som kan benyttes i slike tilfeller. Les også dette blogginnlegget om grensesetting. Slik at det blir mer energi igjen til deg selv. Ved å ta selvkjærlighet på alvor kan du utvikle dine unike egenskaper og få dem ut i livet.

9) Drikk masse rent vann. Vann renser, forebygger og fornyer cellene i kroppen. Jeg liker å programmere vannet med gode vibrasjoner før jeg drikker det. Da holder jeg det i begge hender foran hjertet mitt, sier noe pent til vannet - jeg elsker deg, du er fantastisk ol - før jeg drikker det sakte og tilstedeværende. Om du vil ta den helt ut kan du også ha en programmert krystall oppi vannet ditt mens du mediterer og drikke vannet etterpå - husk å ta ut krystallen, da 😉

10) Sunn, næringsrik og REN MAT er essensielt for å holde sitt sjelstempel i tipp topp stand. Jeg har trua på å spise intuitivt, å lære seg å lytte til hva kroppen trenger. Dette har vi glemt fra da vi var barn, fordi vi av foreldre og andre autoriteter har blitt påtvunget mat ("nå må du spise opp alt, da!")  når vi ikke lenger var sultne, og dermed overstyrt kroppens metthetsfølelse. Begynn å merke mere etter hva fysikken din sier. Kroppen trenger kanskje mer fett i en periode, da spiser du det. Eller kanskje du merker at du fyser på proteiner? Da finner du frem bønner, kikerter og erter for å plusse på. Om du bare har lyst til på sjokolade og potetgull hele tiden ville jeg nok tatt meg en tur til legen for å ta blodprøver.

11) Og selvsagt BRUK naturen, la trær og planter absorbere det som er vanskelig å stå i. De kan takle det, med sitt dype rotsystem som går langt inn i Moder Jord.

Den metoden som funker bra i dag behøver kanskje en annen tilnærming i morgen. Litt av det ene og litt av det andre. Det handler om å finne en BALANSE, som med alt annet.

Og husk å gi deg selv MASSE egenkjærlighet

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below