12 ting for å finne din indre sannhet

"Hvordan mennesker behandler deg er en direkte gjenspeiling av hvordan de selv føler seg" - Paulo Coelho

Hvert eneste forhold du har med andre mennesker kan bli sett på som en refleksjon av hva slags forhold du har til deg selv. Det å slå an riktig tone for våre forhold ligger hos deg.

Ved å stole på deg selv, å lytte til dine tanker, følelser og emosjoner blir du mer autentisk. Dette gir deg igjen en vidunderlig mulighet til å bli trygg i deg selv. Men når du ikke er komfortabel med den du er så projiserer du det du ikke liker i deg selv over på andre.

12. Du er “dømmende”

“Livet er et speil og vil reflektere tilbake på tenkeren hva han tenker inn i det" - Ernest Holmes

Husk at hver gang du snakker dritt om noen, enten det er bak deres rygg eller til deres ansikt, så møter du et aspekt av din egen skygge. Så snu de ordene rundt, fordi det du akkurat sa er presis det du trenger å høre for å helbrede, akseptere og transformere det inni deg.

Å slenge med leppa til noen med stygge bemerkninger er et sikkert tegn på at du ikke er komfortabel i deg selv. Du er for streng mot deg selv og mangler selvaksept.

Når du dømmer andre sender du ikke bare ut en del av deg selv, men ubevisst så skader du en annen person basert på ditt verdenssyn av hvordan du ser andre.

11. Du søker bekreftelse fra andre

Vi søker oppmerksomhet og bekreftelse fra andre når vi føler at vi mangler noe. Du har et tomrom som trengs å fylles, og uten de riktige verktøyene eller selvinnsikten som behøves for å avdekke det bakenforliggende søker du etter ytre årsaker.

DU er årsaken og reaksjonen. Det du ønsker i verden er allerede i deg, du vet allerede svaret fordi du spurte spørsmålet. Mål deg selv kun etter din egen standard - og legg lista høyt, fordi du er verdt det.

10. Du setter deg selv i andre rekke

Å gjøre ting for andre kan gi deg glede og tilfredshet, men det er faktisk også en form for egoisme som du ikke må overse. Når du nyter det å gi av din tid, din energi og din hjelpsomhet tenker du kanskje at det er greit. Men husk; en bil kan ikke kjøre på tom tank og du må også fylle på tanken din jevnlig.

9. Du gjør ting du misliker gjentatte ganger

Enten det gjelder en jobb, en livsstil eller et forhold - å fortsette på den samme energimessige måten som ikke tjener ditt høyeste og beste ikke er bare usunt; det kan også forårsake fysiske, emosjonelle og mentale tilstander som smerter, angst og depresjon.

Hvis du føler du at du springer rundt i tredemølla vet du at det er tid for å gå av. Det vil ikke bringe deg noe godt hverken nå eller senere, så stol på at noe bedre venter deg rundt neste hjørne.
(for det gjør det)

8. Du er sint

"Sinne er et tegn på at noe må endres" - Mark Epstein

Hva er sinne? Hvor kommer det fra? Og hvorfor det har evnen til å få blodet ditt til å koke?! Raseri kan komme og banke på av en rekke årsaker. Sinne er et tegn på at du ikke er fornøyd med din nåværende situasjon, enten det er følelsesmessig eller mentalt. Grunnleggende behov ikke er oppfylt og egoet ditt lar deg vite klart og tydelig at du må ta mere hensyn til deg selv.

7. Du lar andre ha for mye å si i ditt liv

"Kan du huske hvem du var før verden fortalte deg hvem du skal være?" - Danielle Laporte

Enten det er dine foreldre, dine venner, kollegaer eller sjefen din får du alltid råd fra noen (enten du ber om det eller ei, men det er et annet blogginnlegg.) Poenget er å holde på en tanke uten å nødvendigvis overta den.

Kjenn etter selv om det du blir fortalt resonnerer med deg; det virkelige deg - barnet som har håp og drømmer for sin egen del. Vær oppmerksom på hva du tillater i beslutningsprosessen. Dette er ditt liv og du er den eneste som skal leve det.

6. Du forteller hvite løgner

Selv den minste lille usannhet er en refleksjon av ditt eget selvbilde. Aldri ty til løgner for å prøve å imponere andre. Vær deg selv, vær ekte - du er god nok, akkurat slik som du er. De som ikke kan respektere sannheten er ikke verdt din tid. Virkelig.

5. Du skjuler følelsene dine

Helt siden jeg var yngre har jeg sett på følelser og emosjoner som to forskjellige ting. Jeg forsto at mine følelser var basert på tilfeller der jeg hadde blitt gjort urett, noen hadde påført meg noe som var galt eller på grunn av en forvirrende og vanskelig tid i livet mitt. Men mine emosjoner var annerledes, fordi de var en klar indre viten av hvem jeg virkelig var, hva jeg skal gjøre og de var som et veiledende lys i mine mørkeste stunder.

Skjønt jeg ser altfor ofte at mange mennesker ikke klarer å skille mellom de to - følelser og emosjoner - og velger i stedet å skjule alt de føler på grunn av sin manglende evne til å forstå. Eller av frykt for hva de kan finne bortgjemt i sinnets lønnganger.

I et forsøk på å drukne følelsene dine skyller du bort dine opphøyde instinkter (intuisjonen) ved bruk av alkohol, narkotika, sigaretter og alt annet som kan brukes som en distraksjon. Kanskje løper du din vei eller fortrenger alt? Strutsetaktikken er et hyppig og svært utbredt fenomen...

Dette fjerner deg fra å håndtere de utfordringene som du står ovenfor. Den største tragedien av alt er at når du velger å glemme det som er dårlig, glemmer du også alt det som er godt.

4. Du kan ikke ta det onde med det gode

Du kan ikke helle mer vann koppen hvis den er allerede full. Hvis du ikke klarer å gi slipp på tidligere erfaringer ved å arbeide gjennom dem følelsesmessig, psykologisk og åndelig føler du kanskje at du ikke orker mer. Eller du tenker for deg selv, "hvis det skjer enda mere nå så takler jeg det bare ikke".

Naturligvis oppsøker vi de morsomme aspektene av livet og opphever alt ansvar. Det er dette vi kjenner som en midtlivskrise. Det er alle de tingene som vi har unngått så lenge, men de vil på et eller annet tidspunkt presse seg frem. Når vi er klar til å stoppe og overgi seg til vår egen smerte og lidelse, kan vi slippe taket det har på oss og vi er klar til å starte om igjen. Tøm koppen din!

"det er min høytidelig erklæring at hele hensikten med lidelse er å vekke sjelen" 

3. Du er streng med deg selv

Det er min personlige oppfatning at selvtillit, aksept og ydmykhet går hånd i hånd. Mens det er mange som tror at vi alle gjør feil er jeg ikke en av dem. Det vil si, vi er perfekt akkurat som vi er. Hvis noen driver og fører regnskap.

Livet handler om å lære og vokse, ikke å smigre karmaen vår. Og når vi kan tilgi oss selv for ting vi ikke visste den gang, men som vi vet nå, vil vi stige opp til kjærlighet og selvaksept og gi slipp på byrden.

Det er en bør du har båret lenge nå - ta av deg den ryggsekken.

2. Du stoler ikke på intuisjonen din

Vi har alle instinkter. Et lite glimt av innsikt eller en indre stemme som guider våre beslutningsprosesser, men det er ditt valg om du velger å lytte eller ei. Gjør det som tjener deg selv først.

1. Du følger ikke hjertet ditt

Ditt hjerte vet lenge før ditt bevisste sinn har hatt tid til å behandle følelsene dine. Du vil alltid få et vennlig puff bak eller en indre viten, om du bør eller ikke bør fortsette i en av livets situasjoner. Likevel er det vanlig å overse denne dytten; som oftest blir den overstyrt av emosjonelle triggere i hjernen, som igjen formørker sinnet og leder deg på avveie.

Det er derfor det sies at du aldri skal ta forhastete beslutninger, og det treffer spikeren på hodet. Gi deg bestandig tid til å skille dine følelser eller indre viten fra dine emosjoner. Og når du har gjort det, stol på deg selv. Stol på magefølelsen og ha tillit i det å vite at livet og kjærligheten alltid finner en måte.

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below