Vårrengjøring

Heia alle mine sjelevenner, nå er jeg tilbake etter en deilig påskeferie med FRI fra sosiale medier 🙏

Før jeg logget av tok jeg en grundig vårrengjøring på Facebook, der jeg slettet folk jeg ikke har kontakt med. Jeg har tatt vekk mine "liker" fra over 200 sider og fjernet med selv fra mange grupper jeg ikke lenger bruker aktivt.

SÅ FORFRISKENDE!

Jeg vil ha ekte, givende og overstrømmende forbindelser her på fjesboka - ikke bare sånne "åh, kanskje vi en gang kan tilby et eller annet eller lære noe av hverandre".

For jeg vet at hver eneste relasjon her inne involverer en energetisk forbindelse, som enten kan nære meg eller tappe meg for energi.

Øver meg på energetisk uavhengighet, steg for steg 🌿

HVORDAN JEG KOM TIL DENNE INNSIKTEN, OG ET LITE RÅD ♡♡♡

Jeg ble ganske skremt av meg selv de første dagene da hele Norge stengte ned for en måned siden, og jeg oppdaget at jeg gikk fra å sjekke mobilen 25 ganger om dagen plutselig var oppe i 75!

Åpnet Facebook hver time og leste til og med nyheter (som jeg vet gir et forvrengt og fryktbasert bilde av virkeligheten). Noen kvelder scrollet jeg til øynene var tørre og røde.

Jeg MÅTTE få med meg siste nytt, var blitt helt avhengig, og det var en god del frykt involvert! Instagram og Facebook var den ultimate trøsten, som gjorde at jeg kunne distrahere meg selv og bli nummen, når verden omkring meg gikk i oppløsning.

Leste masse ting om det som mange kaller konspirasjonsteorier, som fjernet meg mer og mer fra meg selv og min indre kjerne.

I en meditasjon fikk jeg tydelig opp at det var på tide å ta en pause fra alt. Og det klaffet perfekt med påsketiden og den stille uken. Jeg slettet Insta, Face, Snap og Twitter fra telefonen min, etter først å ha ryddet opp i venner, grupper og sider.

Bestemte meg for å bare være med alvefrøet mitt, uten en skjerm mellom oss som hun trengte å konkurrere med om min oppmerksomhet (jeg kjenner på en del skam over at jeg faktisk måtte skrive den siste setningen).

Så den siste uka har det vært en stor forandring. Jeg følte meg ikke lenger forført til å plukke opp mobilen min. Og vet du hva som var årsaken? Det er antakeligvis ikke det du tror...

Det var IKKE å slå av alle varsler, selv om det hjelper.

Det var ikke å fjerne sosiale medier-app´ene fra telefonen, og bare bruke det på PC´en som står inne på kontoret - selv om det også kan være nyttig.

Det var faktisk heller ikke å bli mer bevisst om hvordan, når og hvorfor jeg bruker sosiale medier - selv om det også anbefales. Kanskje spesielt for meg som har mye av jobben min her på Facebook.

Vet du, det som hjalp meg aller mest var å forbinde meg dypt med sjelen min. Så åpenbart, ikke sant? Særlig når firmaet mitt heter Sjelsliv 😅

Jeg opplevde at når jeg begynner å plukke opp de aller mest subtile tegnene fra mitt høyere selv, så trenger jeg ikke å strekke meg etter en kjapp dose med smarttelefon-trøst lenger.

Når det er rom og forståelse for meg til å holde alt ubehag og den smerten som måtte komme opp, så blir jeg samtidig mer HEL og komplett i det øyeblikket.

Lange turer i naturen (eller ned på fotballbanen med vesla, frisk luft) hjalp meg med å begynne å kommunisere med de ville delene og ubundne lagene av sjelen min igjen.

Å være mer åpen for de små impulsene, synkroniseringene og symbolene rundt meg (11:11, 222 og 144 overalt!) har hjulpet meg med å gå enda dypere.

Jeg har fått mange nydelige downloads til kommende healinger og energioverføringer, så nå jeg er klar for å ha gjenoppstått og ta våren fatt 🧚‍♀️

Hvordan har påsken vært for deg?

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below