Energiflyt i lagspill og human design

Betraktninger om energi, lagspill og human design. På en ishockey-kamp i går der nevøen min spilte la jeg merke til hvordan spillet bølget fram og tilbake via pasningene med pucken. 

Energien fløyt begge veier, men var fokusert omkring den lille svarte greia som føyk hit og dit ettersom den ble manipulert med køllene. En spiller sendte pucken til en annen på laget som gikk opp for å angripe, men en motstander kom i veien og så snudde hele dynamikken. Laget måtte omgruppere energien sin og gå i forsvar. Responsen skjedde lynraskt, og kom fra noe utenfra!

På samme måte som generator-strategien er her for å vente på å respondere (og ca 70% av befolkningen har dette i sitt design med definert sakral-senter) så observerer jeg at lagspill funker på mye den samme måten.

Dette fikk meg til å tenke på da jeg selv spilte fotball på ungdomsskolen, og jeg foretrakk å være midtbanespiller. I mitt design er jeg en generator-energitype, som er her for å respondere på ytre stimuli. Så for meg var det naturlig å vente på å respondere til det kom en ball mot meg som jeg skulle gjøre noe med. Jeg levde mitt design korrekt på den tida.

Som manifesterende generator kunne jeg være på banen for flere ting:

 Jeg kunne løpe opp og ned på begge banehalvdeler, så det ble ikke stagnert energi for meg

 Jeg hadde kjapp respons og utholdenhet

 Løp ned i forsvar, for å beskytte keeperen og målet vårt

 Scannet omgivelse etter muligheter (noe å respondere på) hvor jeg kunne spille ballen videre for best flyt i spillet

 "Et spark i forsvar" gaulet treneren vår fra sidelinja, og jeg responderte med å sparke ballen langt avsted oppover midtbanen eller gå selv mot motstanderes mål

 Eller jeg kunne få en ball sparket til meg, som jeg tok tak i og driblet meg oppover før jeg sendte ballen (energien) videre til en spiss

Hvis man skal trekke paralleller mellom energitypene i human design og en fotballkamp kan man si at PROJEKTORENE er laglederne, som ser hva som behøver å gjøres og guider generatorene dit. Projektor kan også fungere som keeper, som dirigerer ballen og forsvarsspillerne.

GENERATORENE er forsvarsspillerne som responderer på instruksene fra projektoren og svarer på motstanderens angrep og ballen. Sender ballen og energien i spillet videre til mani-gen/midtbane.

MANIFESTERENDE GENERATOR spiller på midtbanen, og responderer med å passe ballen rundt omkring på banen der det fungerer best. De jobber både i forsvar og i angrep, så lenge de har noe å respondere på.

MG sender ballen opp til MANIFESTOREN som er spiss og kan igangsette målscoring på vegne av laget. Manifestoren kan også være den på laget som bare går selv og skyter når den øyner muligheten!

En REFLEKTOR kan sammenlignes med resultattavla som holder øye med status på spillet, passer tida og registrerer målene.

Liker du metaforen mellom ballspill og human design?

Bestill en lesning

Jeg gir grunnleggende HD-lesninger, hvor vi går inn på din energitype, strategi og autoritet. I en fordypende lesning ser vi på dine aktive kanaler, porter, din profil, bosted og PHS. Jeg tilbyr også analyse av barn og kjærlighetsrelasjoner samt pakkeløsninger for deg som trenger ekstra støtte i din HD-prosess.

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below