Halssenteret i human design

Denne uka har jeg tenkt mye på halssenteret. Det å omlære (decondition) halssenteret i ditt design har en enorm effekt på hvordan du føler deg i hverdagen. De med udefinert hals vil bli mer komfortabel med sin indirekte, flytende måte å skape og snakke på, mens de med definert hals vil være sikre på at de kan få riktig uttrykk for sin verdifulle energi!

Så hva med ditt halssenter?

Har du definert halssenter (farget inn) - opplever du å ikke bli hørt av de rette menneskene? At du kaster bort den dyrebare energien din? Eller at du sender livskraften din i en retning som egentlig ikke er noe du prioriterer i livet ditt?

Eller hvis du har udefinert hals (hvitt) - føler du deg fortapt? Forvirret eller engstelig om hvordan du kan få ting til å skje? Eller at du ikke vet når du skulle ta ordet i en forsamling?

All energi går til halsen

Mekanisk sett så flyter all energi i bodygraphen til halssenteret. Når vi ikke uttrykker den energien på en måte som føles riktig for oss blir det som en diger flaskehals. Som igjen vil påvirke våre handlinger, manifestasjoner og hvordan vi kommuniserer.

Ta en titt på bodygraphen din og se om du har halssenteret definert i ditt design. Sjekk samtidig hvilke porter som er definert i halssenteret ditt, eller om det er helt åpent.


dette innlegget mitt på Instagram
 kan du få en kort oversikt på hva de ulike portene representerer.

halssenteret-i-human-design

Definert halssenter

Ca 72% av befolkningen har definert halssenter (da er det farget inn på kartet ditt.). Da har du en bestemt måte å uttrykke deg på. Du har jevn tilgang på dette senteret, og din talemåte. Alle manifestorer og manifesterende generatorer har definert hals. De har en kanal forbundet med en motor (sakralsenter, hjertesenter, solar plexus senter eller rotsenter).

Du kan prate om ting på flere måter og fra mange vinkler. Med ulik stemme/uttrykk, avhengig av hvilke andre energisentere som er definert i designet ditt. Du snakker ofte hurtig, og har en tendens til å være snakkesalig. Kan kjapt iverksette ting; så lytt til autoriteten din - om du egentlig bør gjøre det...

Udefinert halssenter

Omtrent 28% av befolkningen har udefinert halssenter. Du har en naturlig evne til å tilpasse deg for å uttrykke ting på en forståelig måte til den du kommuniserer med i øyeblikket. Det er best for deg å bli invitert til å si din mening før du prater (men det er ikke alltid like lett).

Du tar inn energien fra mennesker som har definert halssenter, og forsterker den energien. Kan bli høyrøstet for å bli hørt i sosiale situasjoner. Kan kjenne et press om å si noe lurt i en samtale. Eller du kan bli helt stille og miste taleevnen.

stemmen og ditt uttrykk
halssenterets 11 porter i human design

Ofte har vårt not-self  (altså det som ikke opprinnelig er deg og ditt) tråkket opp sine egne tankebaner som vi bør ha fokus på å omlære halssenteret i vårt human design.

Typ hva vi skal si, gjøre, handle, hvordan vi skal oppføre oss...

  • Hvor, hva eller til hvem skal jeg dra for å få den oppmerksomheten jeg vil ha?
  • Hvordan behandler andre meg, legger de egentlig merke til det jeg sier?
  • Hvis jeg snakker om dette temaet vil jeg garantert bli sett og verdsatt !
  • Hva skal jeg snakke om; for denne stillheten er uutholdelig !
  • Det hadde vært fint å blitt anerkjent...
  • Hvem kan jeg bli til her i livet?

Få dypere innblikk i ditt halssenter


Et av de mest etterspurte temaene for klientene mine de siste månedene har vært nettopp halssenteret. Det å omlære (decondition) halssenteret i ditt design kan ha en enorm effekt på hvordan du føler deg i hverdagen.


De med udefinert hals vil bli mer komfortabel med sin indirekte, flytende måte å skape og snakke på, mens de med definert hals vil være sikre på at de kan få riktig uttrykk for sin verdifulle energi!

Ved fordypende HD-lesninger legger jeg spesielt vekt på de definerte kanalene hos generatorer og MG, da disse vil avgjøre hvordan energien kommer inn i halssenteret.

Har du definert eller udefinert hals-senter i ditt human design, og kjenner du deg igjen i beskrivelsen?


Bestill en lesning eller en støttepakke

Jeg gir  HD-lesninger, hvor vi går inn på din energitype, strategi og autoritet. I en fordypende lesning ser vi på dine aktive kanaler, porter, din profil, bosted og PHS. Jeg tilbyr også analyse av barn og kjærlighetsrelasjoner samt pakkeløsninger for deg som ønsker støtte i ditt human design over lenger tid.

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below