Hjertestemmen eller hodestemmen?

Hvem lytter du mest til? Hjertestemmen eller hodestemmen? Her er mine ord fra sjelen ♡

Først skal du få lese et par utsagn og observere noen inngrodde trosmønstre fra en kvinne (i fullblåst førjulsstressmodus) som jeg hjalp med en healende livsveiledning i begynnelsen av desember. Kanskje kjenner du noe igjen i deg selv og ditt liv?

"Jeg må rekke alt... jeg må klare alt mulig... jeg må holde space for alle... jeg må gi gi gi, for jeg har lovet at... jeg må gjøre abcdefghi og xyzæåø... jeg må gjøre alle fornøyd; de og dem og gud og hvermann... jeg må stille opp sånn for henne, og slik som dette for ham... jeg må kjøre på, skape, produsere, være effektiv... jeg må gi alt og være alt..."

Dette var to uker før jul. Kvinnen hadde en deltidsjobb å stå i, gubben måtte på forretningsreise, 2 unger på hjemmeskole, svigermor hadde blitt innlagt, julehandelen måtte gjøres og huset trengte å vaskes.

Hun løp og hun løp, med skuldrene opp til ørene.

Men fy fasan da...

Hun er projektor i human design (den energitypen som trenger mer hvile enn mange andre HD-typer), og hun var sånn ca 2 cm unna å møte den beryktede veggen.

Så, Lone trakk i nødbremsen og sa

Stopp, kjære du. Det er nok nå
Pust med meg
Nei, du behøver ikke å gjøre alt det der

Ta vekk alt og alle du har på tallerkenen som ikke samtidig MATER deg, som ikke NÆRER deg eller tenker på ditt VELVÆRE, som ikke gir deg noe tilbake.

Ingen, jeg gjentar INGEN vil være deg takknemlig for at du blir utbrent.

Du får ikke førstepremie for å være den som er mest frynsete og svidd i kantene på julaften.

Og du får aldri anerkjennelse for de tingene før du slutter å gjøre alt for andre.

Du får neppe noen premie i det ytre når du setter deg selv først - men du vil HA DET GODT med deg selv, og det er det som er det viktigste.

꧁꧂

Min egen prosess

Selv måtte jeg nylig utsette den avsluttende 2-timers direktesendingen i workshop'en om overflodskoder, fordi jeg kjente at jeg ikke var nok på plass i meg selv.

Dere som har reist med meg en stund veit at det aldri har skjedd før, at jeg ikke har kansellert noe som helst.

Men jeg hadde bare ikke noe å gi, ikke nok energi til å holde det rommet som jeg vet behøves for en slik sending.

Flere årsaker til det. Alvefrøet er hjemme fra skolen. Jeg var emosjonelt i en bølgedal, som gjør meg trøtt, ufokusert og uinspirert. Fullmåne og solstorm på toppen, derav lite søvn...

Som et syklisk menneske føltes det overhodet ikke godt eller verdifullt å formidle om noe så intrikat som human design på en klar og tydelig måte i den tilstanden jeg var i.

Null overflod.

Hode-stemmen min ble veldig streng mot meg og sa at dette er for dårlig, at jeg måtte fullføre mitt engasjement, gi deltagerne valuta for pengene...

men det var samtidig en liten, tynn og sped hjerte-stemme som hvisket:

"vær så snill, gjør det heller litt senere, når du har mer energi. Det er lov å endre planer, du har også lov til å være menneskelig, Lone. Du bryter ingen avtaler, det hele forskyves bare en liten stund. Og det blir enda bedre seinere, fordi du har det godt med deg selv når du holder den utsatte sendingen. Deltagerne vil lære mer av deg, og de ser hvordan human design fungerer når man faktisk følger sitt design i praksis og ærer hvor energien skifter og flyter til enhver tid"

Jeg øver meg hver dag på å ære mitt unike design

Og jeg har lært på den utrolig kjipe måten hva som skjer om jeg presser noe igjennom ved å bruke ren mental viljeskraft...

Så jeg lyttet til hjertestemmen, og sendte mail til deltagerne mine om at jeg utsatte sendinga til nyåret.

I starten kjentes det ulogisk, irrasjonelt og uprofesjonelt ut å gjøre om på en forpliktelse. Hode-stemmen dunket meg bokstavelig talt i hodet og sa jeg var teit og upålitelig.

Men jeg må være tro mot meg selv. Jeg kan ikke annet. Jeg må walk the talk; når jeg inviterer klientene mine til å ære seg selv må jeg også gjøre det.

Ellers er det jo fullstendig uautentisk, det jeg holder på med. Da hadde jeg ikke følt gjenklang i mine tjenester. Kunne like gjerne lagt ned hele Sjelsliv.

꧁꧂

Disse ordene er like mye til meg selv som til deg

Mitt ønske for deg i denne førjulstiden,
mørketiden, stilletiden (og alltid)...
at du kan lage rom til DEG SELV

Gå sakte
Sirup
Snegle
Skilpadde

Det er LOV
Gjør kun det som føles rett og nærende for deg,
ikke én eneste ting mer ♡

Da kan vi begynne å snakke om overflod

Jeg møter deg her

Lone

Human design-nerd og naturfluenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below