Universet kaller til forandring

Når Universet kaller meg til store livsendringer trekker jeg meg tilbake og går i stillhet for å føle innover hva som er neste steg.

Derfor har jeg ikke holdt energisirkler eller noe annet offentlig siden før jul. Kun gitt 1:1-sesjoner, veiledning og human design-readings. Jeg har ikke hatt noe å gi ut til andre enn min lille familie bestående av meg selv og Alva.

Siden skolestart i høst har datteren min strevd med å falle til ro der. Overgangen fra den trygge og nære Steinerbarnehagen til en stor klasse på Steinerskolen ble voldsom.

Hun endret seg; ble mer forknytt, utrygg og innesluttet. Som om hun har tatt på seg et skjold om morgenen for å beskytte seg ved avskjed.

Alvefrøet viser meg så tydelig hva som ikke fungerer i det etablerte skolesystemet, for henne. Det var vondt å prøve å presse henne inn i noe som hun ikke trives i, da jeg selv aldri fant min plass i skolen.

Det er ikke slik man vanner planter og gir næring for at de skal blomstre - ved å dimme lyset!

Mammahjertet har lett etter gode løsninger, for sånn skal det jo ikke være! Så vi to har hatt en prosess gående hele høsten, med veldig fine samtaler.

Så, jeg har bestemt meg for å ta henne ut og kjøre hjemmeundervisning.

Vi har meldt oss inn i NHUF for å ha støtte og ressurser i en forening. Det er flere barn her i Tønsberg på samme alder som også er tatt ut av skolen, så hun blir ikke "viggo venneløs".

Vi kommer til å samarbeide om prosjekter med de andre barna og gjøre ting i lag for å dekke behovene for lek og sosialisering.

Det er først og fremst jeg som må avskoleres, for nå oppdager jeg at læring ikke er begrenset til faste skoletimer med pugging og stillesitting.

Vi har satt opp uglekasse i skogen som vi skal følge med på utover våren. Det neste er å lage en hageplan og bestille frø til alt som skal dyrkes her.

Jeg ser mer frihet og potensiale i å få styre sin utdannelse selv - innenfor kompetansemålene, som jeg holder styr på. Frihet, rommelighet og åpenhet.

Jeg gleder meg til å få enda mer deltagelse i livet hennes. Nå får jeg se denne skjønne jenta få utfolde seg på nært hold. Støtte hennes human design, finne ut av hvem hun er og hva hun bringer til verden.

I dyp ære og takknemlighet.

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below