Hvordan surfe på en energibølge?

FØLER DU DEG UTAFOR I DAG? TA DET ROLIG 🙂

Vi er midt inne i en massiv energibølge. En solstorm påvirker det magnetiske feltet rundt jorda og Schumann resonansen i hulrommet inni jorda forsterkes. Mange sensitive merker dette godt.

Om du er en av de hvor (både i går og i dag) kraftige følelser dukket opp "fra ingenting", eller du plutselig følte deg ekstremt trøtt, irritert, sint, frustrert, trist, gretten, følsom eller ____________ (fyll inn det som passer best), så er du ikke alene. Du er faktisk sammen med resten av menneskeheten, bare at noen merker dette litt, noen merker det ført andre, noen merker det mykt, andre påvirkes sterkere.

Hele systemet ditt mottar oppgraderinger nå (og det er braaaa) og bivirkningen er at det som er skjult, begravet, undertrykt, kollektive temaer, følelser og triggere popper opp som popcorn for å bli renset og fullt akseptert.

Når du føler deg utafor kan du se på det som en skikkelig detox. Det som kommer opp og UT av deg er det som er klart for å forlate deg.

Dette er noe av det som hjelper meg under disse energibølgene (ta til deg det som resonnerer med deg):

  • Samme hva som kommer opp av følelser, TILLAT det å flyte gjennom deg uforhindret. Bli bevisst på hva følelsen som irritasjon (eller noe annet) skaper i kroppen din. Kjenn på spenningen, bli oppmerksom på hvilke tanker som følger med emosjonen. Ikke press noe vekk, ikke gjør motstand, unngå å blokkere det, ikke prøv å distrahere deg selv (med Facebook eller sjokolade), ikke undertrykk det, ikke "pakk det inn i lys og kjærlighet", ikke heng fast i det. Du behøver ikke gjøre noe som helst med det som flyter gjennom deg, annet enn å gi det din fulle oppmerksomhet, tillat det å bli FØLT og akseptert fullt ut. Når du er under detox så vil du jo bli kvitt avfallsstoffene. Følt alt sammen, ikke begynn å tolke det for mye, vit at det vil gå over. Og bare stopp opp et øyeblikk for å innse dette: hver eneste emosjon er en opphoping av kroppslige følelser som tolkes av deg på en bestemt måte. Slipp hele historien og se det for hva det er - en FØLELSE, som hverken er bedre eller verre enn noen andre følelser. Og tilby det en utgangsdør: når du er trist - gråt. Når du føler at du trenger å sette ord på noe - snakk. Når du føler deg sint - gå et sted og rop det ut eller boks i ei pute.

  • BEVEG PÅ KROPPEN DIN. Alle former for å bevege på innestengt energi i kroppen din er bra. La intuisjonen din fortelle deg hva som er best i øyeblikket. Og bevegelsene dine kan se merkelige ut, det er helt greit. Vi er alle merkelige på forskjellige måter, så dette er den nye normale måten å være på 😉

  • HVIL OG LYTT TIL KROPPEN DIN. Gå inn en åpen og mottagende modus. I henhold til hva din livssituasjon tillater, lytt til hva kroppen din trenger. Om du plutselig føler deg skikkelig groggy, ta deg en blund (det som skjer i systemet ditt mens du sover er mye mer enn du tror). Lytt til hva slags mat du fyser på, hvordan behovene dine skifter fra et øyeblikk til det neste, og handle ut i fra det. Pust, sitt i stillhet, gjør ingenting, slapp av, få en massasje, smør deg med støttende eteriske oljer, få en lang klem, vær god mot kroppen din. Den gjør et fantastisk stykke arbeid med å forankre lyset som kommer til planeten (hvis dette høres snålt ut, bare overse det, men vit at kroppen din trenger ro og hvile).

  • DRIKK MYE mer enn vanlig, og TA SALTBAD (eventuelt fotbad med MAGNESIUM. Tilbring tid rundt hav, fjellvann, elver og innsjøer.

  • NATUR. Hvert eneste minutt du kan tilbringe i naturen og forbinde deg med trær, blomster og andre planter vil hjelpe systemet ditt. Gå barbeint, ligg på bakken og titt opp på skyene (bruk sovepose og saueskinn i vinterhalvåret).

  • HUMOR. Du kan komme til å føle deg elendig og har lyst til å ta det dødsseriøst, men vit at dette er bare begynnelsen. Ting kan komme til å bli ganske så intense her på jorda, så å praktisere letthet, lek og selvironi er nøkkelen. Du valgte dette, sjelen din bestemte seg for å inkarnere her på jorda akkurat nå i dette skiftet. Du ville være med på denne berg og dalbanen, dette er din fornøyelsespark - selv om noen av karusellene skremmer livskiten ut av deg eller irriterer deg. Forsøk å finne ting du kan le av og se lyst på livet.

  • KREATIVITET, GI SLIPP & FLYT. Tillat deg selv å svare på impulsene som oppstår i øyeblikket. Å legge planer er fint, men la det være en diger åpning som du kan smette ut av for å ta høyde for magien i det uventede, når uforutsette ting oppstår eller at ting blir helt annerledes enn du hadde tenkt. Det er ingen skam å snu. Alt skjer uansett for ditt høyeste og beste. Så hvis du føler for å gjøre noe tøysete kreativt du gjorde som barn (femåringen min og jeg har holdt på med bladtrykk i høst), så gjør det. Ta til deg det som føles godt i øyeblikket, men ikke kleng deg fast i det.

Og til slutt, vit at all den omsorgen du kan gi deg selv i disse tider vil påvirke alle områder i livet ditt. Du tenker kanskje at en blund i hengekøya under et tre eller på sofaen ikke er produktivt nok? Tenk om igjen. Det kan faktisk være mer hensiktsmessig enn å få skviset inn flere arbeidstimer. Du vil forstå det i ettertid. 

 Du klarer dette. Alt er bra. Gode tider kommer.

PS Jeg følger med på solstormer på denne siden: Space weather live. De har utviklet en egen mobil-app som sender meg varsler om det er atmosfæriske forstyrrelser.

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below