Verdenssmerte

Jeg tenner et lys og har en rolig kveldsstund mens ungen sover. Tenker på mitt liv og planetens tilstand, og alt imellom, og lar tankene fly. Jeg tenker på det jeg er takknemlig for (Alva, foreldrene mine og søsken, gamle venner og nye venner, huset vi bor i, hagen, skogen, havet, stranda, sola, stjernene, mulighetene jeg har, mulighetene jeg tar, maten på bordet, gleden jeg føler hver dag – jeg er så heldig, født under en lykkestjerne, og jeg føler at livet mitt på mange måter blir bedre og rikere hele tiden, takk takk takk)

OG alt det vonde, grusomheter mennesker begår mot hverandre og mot jorda, og så tenker jeg på bevissthet. Jeg er ikke så god til å sette ord på ting for tiden, særlig ikke muntlig, da mine dager (og netter) er fylt av en halvannetåring som har mange behov og mye på hjertet, også når jeg snakker med andre voksne, en baby som vil ha melk og bleieskift og nærhet. Mitt fantastiske barn, jeg elsker henne så mye. Jeg forsøker å bade henne i kjærlighet, og dele det gode, det vakre, og jeg blir badet i kjærlighet jeg også.

Men det er ikke alltid så lett – jeg kan bli sliten jeg og, og føle meg ensom i mitt virke. For en usikkerhet vi, menneskene på jorda, lever med nå. Så mange grusomme nyheter vi kan ta inn! Så mye frykt vi bør føle om fremtiden! Så mye sammenlikning det er lett å falle inn i når man har tilgang på så mye informasjon. Sammenlikninger som gjør at vi ikke tør å ta ordet, informasjon som gjør at det blir for mye, for overveldende til å tenke egne tanker.

Jeg er kanskje en av dem som oftest klarer å holde fast på det positive, jeg har kontakt med hjertet mitt og vet at det åpner seg mer for hver dag, jeg ser skjønnhet, og jeg tror at vi MÅ være positive når vi tenker på framtiden, samtidig som vi er realistiske når vi ser på nåtiden. Men jeg tror ikke at vi MÅ ta inn alle nyhetene som de ulike mediene selger oss. Jeg tror ikke at det gjør det noe bedre heller.

Hva er det beste vi kan gjøre for menneskeheten, nå og i framtiden? Hva er det beste vi kan gjøre med vårt liv nå? Hva er det beste vi kan gjøre for planeten? Alle må finne sine egne svar! Jeg sitter ikke på alle svarene! (For å si det mildt!) Men vær så snill, ta en pause. Stopp opp. Tenk etter. Føl det som må føles. Våg å stå i det usikre, føl følelsene du ikke tør å føle før du tenker flere tanker, tar inn mer nyheter.

Er virkelig det beste vi kan gjøre å fortsette som før, bare gi litt mer penger til ulike organisasjoner og se på litt mer nyheter, sette oss litt mer inn i det som noen har satt på dagsorden? Nyhetene kommer alltid, så lenge de selger. De fleste nyhetene som folk flest tar inn er ikke uavhengig nytt. Alle nyheter er en slags virkelighet filtrert på en eller annen måte, men gjennom hvilket filter har det vært gjennom, hvem skal tjene på det, hva er det meningen nyheten skal få oss til å gjøre eller føle?

Hvem skal vi lytte til for å skape en bedre fremtid? Er dette veien å gå? Jeg tenker på Moder Jord, og jeg tenker på barna som vokser opp nå, de nye barna som kommer. Jeg tror at vi har muligheten til å endre retning. Men ikke hvis vi ikke våkner opp, hvis vi forblir brikker i noen andres puslespill – slaver. Vi er fri! Og jorda er vårt hjem. La oss ta vare på hverandre og la oss behandle vårt hjem, vår mor, med respekt.

(Dette sier jeg ikke for å prøve å være kul, eller for å bli oppfattet som spesiell eller spirituell, da hadde jeg sikkert sagt noe annet, jeg sier det fordi jeg må, og jeg håper jeg blir enda modigere snart, at jeg følger hjertet enda mer og bryr meg enda mindre enn jeg gjør nå om å være kul og rett og passe inn og ikke bli taua inn av en eller annen institusjon.

Håper noen kom igjennom denne teksten og at noen forsto noe av det jeg mente.) People have the power! La oss være sinnsykt modige, la oss leve fra hjertet. Masse kjærlighet til dere alle, ha en god kveld.

Lone

Human design, veiledning og kjærlighetsfrekvenser 💛

Click Here to Leave a Comment Below